För företag

 

Egen design

Pepparkaksformar som presentreklam? Tänk dig ditt företags logotyp som pepparkaksform! Vi har möjlighet att ta fram formar efter din egen design. Utmärkt att använda i er marknadsföring utåt, eller som gåva till personal och befintliga kunder. Motivets utformning, antal mm avgör om det är möjligt och vad priset hamnar på.


Kakmått med text

Pepparkaksformar med ditt personliga tryck – det här är något vi gärna hjälper till med! Vi har en unik möjlighet att kunna erbjuda kakmått med ert eget tryck på. Lasergravera er logotyp och/eller en kort text på formarna för att ge en ny dimension åt ert budskap. Kontakta oss gärna för en dialog kring era önskemål.

En trevlig liten present till kunder och personal

Pepparkaksformar passar utmärkt som julklapp eller give away till både personal och kunder! Varför inte ett set med formar, eventuellt i presentförpackning? Presentpåsar av organzatyg finns i olika storlekar och färger, och går att anpassa utifrån era önskningar.

Vi kan också hjälpa till med helt nya motiv, specialdesignade efter era önskemål. Välkommen att kontakta oss för offert eller en dialog om vad som kan passa just er.

 

 

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen
Produkter
Övrigt