Leverans


Fraktkostnad

Fraktkostnaden inom Sverige är 29 kr.

Fraktkostnad inom Europa är 59 kr.
 
Fraktkostnaden till övriga världen är 69 kr.

 
Leveranstid
Leveranstid inom Sverige är just nu 2-5 vardagar.
Till Europa någon dag längre, och till övriga världen 1-2 veckor.
Om du behöver snabbare leverans så var vänlig använd meddelanderutan i kassan och meddela oss detta, så ska vi göra vårt bästa för att tillgodose dina behov.
Varorna skickas för det mesta med post och levereras direkt i brevlådan. Större order inom Sverige levereras med DHL till närmaste utlämningsställe.
 
Leverans till utlandet
Om du beställer från utlandet så är det ditt eget ansvar att informera dig om lokala bestämmelser i ditt vistelseland. Eventuella skatter och tullavgifter som tillkommer måste du själv betala. Formina debiterar svensk moms på alla order till privatpersoner inom EU. Order utanför EU är momsbefriade.
 
Leverans till Norge
Beställ gärna från vår norska sida, flaggan ser du längst upp till vänster. Order till Norge är befriade från svensk moms. Om du vill se priserna utan moms kan du välja det Momsen på hela summan dras av i kassan, efter att du valt land. Våra varor är tullfria till Norge, och på order under 350 NOK (förutom frakten) läggs ingen norsk moms på i tullen. Om du beställer varor för över 350 NOK läggs det på norsk moms i norska tullen samt Postens förtullningsavgift på ca 150 NOK.
 
Till Norge kan det alltså löna sig att göra 2 mindre ordrar istället för en stor.
 
Fraktkostnaden till Norge är 59 SEK exklusive svensk moms.


Leverans till företagskunder inom EU
Om du är företagskund som beställer från ett annat EU-land kan du slippa betala svensk moms om du anger ditt momsregistreringsnummer i kassan. Detta kallas EU-försäljning och summan av ditt köp kommer enligt lag att anmälas till svenska skattemyndigheten.

Drift & produktion:  Wikinggruppen
Produkter
Övrigt