Om oss

Formina AB är ett litet familjeföretag. Vi startade med keramik, men efter att ha hittat underbara pepparkaksformar på en vårmarknad under en resa i Europa, var vi fast! Nu har vi sålt formar på nätet i femton år, och det går inte att sluta. Det roligaste med vårt jobb är att få glädja så många  både stora och små – med alla våra ovanliga pepparkaksformar!

Vi designar allt fler av våra motiv själva och har idag ett gott samarbete med ett tiotal olika leverantörer både i och utanför Europa. Vi levererar pepparkaksformar till både butiker, företag, förskolor, skolor och privatpersoner, och vill bidra till rättvis handel och bra miljö. 

Redan 2011 hade vi glädjen att öppna en norsk, dansk, finsk och tysk version av vår webbutik. Intresset från grannländerna kvarstår och fortsätter att växa – det tycker vi är jättekul och ser fram emot att få fortsätta sprida bakglädje till många, många fler under åren som kommer.

Liksom många av våra kunder är vi en barnfamilj som försöker få tiden att räcka till åt allt. Med fem barn mellan 7 och 19 år är det inte alltid så enkelt, men vi har ofta väldigt roligt. Vår filosofi är att göra saker tillsammans som familj så mycket som möjligt – vi tror att barn mår bra av det – och för oss har företagandet blivit en möjlighet att själva styra vår tid. En vacker dag som denna – då detta skrivs – gör vi gärna en utflykt, njuter av solen och den friska luften. Annars är ju en given favorit att baka…

Välkommen till vår hemsida, hoppas du ska trivas gott!

 

Jan och Cathrine
 

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen
Produkter
Övrigt