Välkommen till En smula glädje - Forminas blogg!

 

 

Höstfärger med Formina

Hösten är i full gång, och med den uppstart för mycket som legat nere eller på sparlåga under sommarens lov och semestertider. För oss på Formina är det nu också äntligen dags att dra igång något som vi haft på lut länge, nämligen en blogg... 

Här kommer du att möta tankar och funderingar kring aktuella händelser, tips och recept, och så naturligtvis massor av pepparkaksformar i en eller annan form. Som med allt annat vi gör på Formina så hoppas vi att få sprida - en smula glädje. 

Skribenter här på En smula glädje kommer oftast att vara Cathrine Novotny och Roger Gustavsson.

Cathrine, som tillsammans med sin man Jan är grundare av Formina har länge haft bakning som hobby. Inte vackra tårtor i sju våningar eller cupcakes, men däremot goda bullar, bröd, och kakor i alla former. Förutom att baka, ägna sig åt familjen (med fem barn mellan ett och tretton år) och firman, är det inte så mycket annat hon hinner med. Men när det finns möjlighet tycker hon om att läsa, dansa och titta på en bra film då och då.

Roger, som är gift och har fyra vuxna barn, har en bakgrund inom reklam- och förlagsbranschen. Han har också arbetat inom vården och med funktionshindrade. Roger är visserligen medioker som bagare men finner ändå stort nöje i ämnet och kommer förmodligen att associera lite friare omkring det.

Vi räknar med att lägga ut ett par – tre nya poster per vecka. Att det är en blogg innebär att vi är glada åt respons, dialog är ju bloggens signum. Våra kommentarsregler följer gängse värderingar om nätetikett och vi förbehåller oss rätten att ta bort sådant som vi bedömer som olämpligt. Samtidigt är vi öppna både för glada tillrop och konstruktiv kritik!

Till sist: vi tror att du kommer att hitta mycket matnyttigt här – välkommen att kika in här ofta!

 

Roger Gustavsson och Cathrine Novotny

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion:  Wikinggruppen
Produkter
Övrigt