Dags att pusta ut - tack för en fantastisk säsong!

Så här dags på året drar vi alltid en lättnadens suck! November är en in-ten-siv månad på pepparkaksformsfronten! I december börjar det lugna ner sig lite, men det är förstås fortfarande mycket att göra. Först när vi passerat nyår brukar vi vakna upp och fatta att vi klarat av ännu en säsong.

Jättestort TACK till alla er som hört av er med värmande ord! Det gör det lättare att orka när vi jobbar långa dagar och kvällar och nätter för att få allt att klaffa! Säsongen som gått har varit fantastisk och massor av nya glada kunder har hittat till oss. Många av er som känner till oss sedan länge har tipsat vänner och släktingar - tack för det! Och jättekul med alla er som återkommit till oss för att fylla på med lite fler nya motiv.

Ett jättestort TACK också till våra fantastiska medarbetare Alice, Annie, Agneta, Ben, Clara, Miriam och Roger! Utan er hade vi aldrig klarat det!

En del tycker kanske att vår nisch är smal. Och det får vi ju hålla med om. Samtidigt är det så att vi kan pepparkaksformar. Man lär sig inte allt över en natt, men nu är det över tio år sedan vi började med pepparkaksformar, så vi har hunnit samla på oss en hel del erfarenhet.

Vi ritade våra första egna pepparkaksformar alldeles i starten. Det blev ett par klassiker - gumma och gubbe. Vi ville ha vår egen variant på dem, och hade hittat en leverantör som var villig att tillverka efter vår design. Nästa motiv vi ritade var en prinsessa. Hon blev snabbt en storsäljare, och är fortfarande ett av våra allra populäraste motiv. Vi har t o m sett piratkopior på henne, både i Sverige och utomlands. Ska man skratta eller gråta? Vi väljer att skratta och att ta det som en komplimang - man kopierar ju bara det som man tycker är snyggt!

Sedan dess har det hunnit bli strax över 100 egendesignade motiv till. Kul tycker vi, och under året som ligger framför kommer vi att fortsätta. Om du har förslag så är du välkommen att höra av dig!

Vi önskar er alla ett riktigt gott år 2017!

1 kommentar

Roger Mer än 8 år sedan
Tack själva! ? Och Gott Nytt år på er!
Drift & produktion:  Wikinggruppen
Produkter
Övrigt