Forminas betalningsleverantörer

Här kan du läsa lite mer om Forminas olika betalningsleverantörer:
 
 
Payson är svenskt och ett både vanligt och säkert betalsätt inom e-handel i Sverige och Norden. Läs mer om Payson på www.payson.se , där kan du också skapa ett Paysonkonto, om du vill.
 
Paypal är ett välkänt, tillförlitligt betalsätt, som används av internetbutiker och deras kunder runt om i stora delar av världen. Med Paypal kan du betala med kort eller med pengar som du har på ditt Paypalkonto. Att skapa ett Paypalkonto är gratis och går snabbt! Om du vill veta mer om Paypal eller skapa ett eget Paypalkonto kan du göra det här: www.paypal.com
 
Swish har snabbt blivit ett vanligt sätt att skicka pengar på, privatpersoner emellan. Nu kan du använda den här praktiska appen för att betala när du handlar. Snabbt och lätt. Swish skapades i samarbete mellan ett tiotal olika svenska banker. Om du vill skaffa Swish kan du göra det via din internetbank eller mobilbank.

Klarna är ett svenskgrundat bolag som startades för tio år sedan. Idag är Klarna en internationell leverantör av betalningslösningar för webbutiker med samarbetspartners i ett stort antal länder. Om du väljer att betala mot faktura så faktureras du direkt av Klarna och det är också dem du ska vända dig till ifall du har några frågor kring din faktura, betalningsdatum, etc.
 

Drift & produktion:  Wikinggruppen
Produkter
Övrigt